Τα τεχνικά πρωταθλήματα (πουμσε) σε παγκόσμιο επίπεδο θα έχουν νέες στολές

(Πηγή: masTaekwondo.com, το άρθρο στα αγγλικά και στα ισπανικά)
Νότια Κορέα/20/06/2011 06:42:00

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2011

Τα τεχνικά πρωταθλήματα (πουμσε) σε παγκόσμιο επίπεδο θα έχουν νέες στολές.
Τα πάντα δείχνουν πως για το 6ο Παγκόσμιο Τεχνικό Πρωτάθλημα της WTF, κάθε αθλητής/-τρια θα πρέπει να φορά την νέα αγωνιστική στολή, που έχει σχεδιαστεί ειδικά για τεχνικούς αγώνες (πουμσε).
Την τελευταία εβδομάδα, η Παγκόσμια Ομοσπονδία Ταεκβοντο (WTF) , έστειλε όλα τα επίσημα έγγραφα σε όλες τις Εθνικές Ομοσπονδίες, μέλη της, ενημερώνοντας πως μετά το Παγκόσμιο Τεχνικό Πρωτάθλημα στο Vladivostok στην Ρωσία, στο τέλος Ιουλίου, όλοι οι αθλητές/-τριες θα πρέπει να φορούν την νέα στολή αγώνων που σχεδιάστηκε αποκλειστικά για διοργανώσεις τεχνικών αγώνων (πουμσε).

Αυτή η πρωτοβουλία ξεκίνησε στο συνέδριο της WTF στο Πεκίνο στον Μάιο του 2007. Η βασική ιδέα ήταν, να αρχίσουν να χρησιμοποιούνται οι νέες στολές μέχρι την έναρξη του 2ου Παγκόσμιου Τεχνικού Πρωταθλήματος. Ωστόσο, χρειάστηκαν 4 χρόνια καθυστέρησης για να αρχίσει να εφαρμόζεται αυτή η πρόταση.

Όλον αυτό τον καιρό, η WTF μας ενημέρωνε για αυτή την ιδέα, χωρίς όμως να έχει ολοκληρωθεί εντελώς. Περισσότερο, η πλειοψηφία των μελών της WTF (οι συμβεβλημένες ομοσπονδίες) είναι διστακτικά, λόγω του ότι έχουν μείνει μόνο 2 μήνες μέχρι την έναρξη της διοργάνωσης.

Λόγω αυτής της κατάστασης, η WTF έχει υπογράψει συμφωνία με την κορεατική εταιρία “Dolsilnai Co.” (έχουν ήδη συμβόλαιο από το 2006 για την ανάπτυξη αυτών των νέων αγωνιστικών στολών), που στα συμφωνημένα περικλείεται πως, οι φόρμες θα δίνονταν δωρεάν στους αθλητές/-τριες που θα συμμετέχουν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.Όπως αναφέρετε και στην ιστιοσελίδα της εταιρίας Dolsilnai, ο στόχος είναι να δημιουργηθούν πρακτικές και εμφανίσιμες στολές.

Ασχέτως με αυτό, οι αθλητές θα αντιμετωπίσουν πολλά εμπόδια. Υπάρχουν πολλοί αθλητές που δεν έχουν δει ακόμα τις νέες στολές και δεν είχαν την ευκαιρία να εξασκηθούν (με αυτές) πριν από την διοργάνωση.


[SD]
Advertisements


Κατηγορίες:Όλα τα Νέα

Σχόλια που περιέχουν προσβολή της προσωπικότητας, δυσφήμηση ή εξύβριση δεν θα γίνονται αποδεκτά.

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: