Η αλληλεγγύη της WTF στην Ιαπωνία.

Η Παγκόσμια Ομοσπονδία Taekwondo ζήτησε από την παγκόσμια οικογένεια Taekwondo να δείξει την υποστήριξη και την αλληλεγγύη της, προς την Ιαπωνία για την πρόσφατη φυσική καταστροφή της.
Ο Πρόεδρος της WTF , Chungwon Choue απέστειλε πρόσφατα συλλυπητήρια επιστολή του προς τον κ. Noboru Kanehara, πρόεδρο του All Japan Taekwondo.


Ο Κύριος Choue στην επιστολή μεταξύ άλλων είπε: «Πρέπει να γνωρίζετε ότι εγώ και όλη η οικογένεια Taekwondo θα συνεχίσουμε να σας κρατάμε στις σκέψεις και στις προσευχές μας, και εμείς θα κάνουμε το παν για να γίνουμε χρήσιμοι για εσάς. Αν υπάρχει κάτι που μπορούμε να κάνουμε για να βοηθήσουμε, μη διστάσετε να με ενημερώσετε. «
Ο Πρόεδρος της WTF Choue απέστειλε επίσης επιστολή στα μέλη των εθνικών ενώσεων, καλώντας τους να δώσουν μηνύματα ελπίδας και αλληλεγγύης.

Ο Δρ Choue ανέφερε στην επιστολή, «Εύχομαι ότι τα μέλη μας σε όλο τον κόσμο εξακολουθούν να είναι καλά. Καθώς συνεχίζουμε μέσα από αυτό το έτος «Παγκόσμια Ειρήνη μέσα από τοTaekwondo,«να παραμένουν ως μία οικογένεια στο taekwondo μας.

«Μείνετε ακλόνητοι στην αφοσίωσή σας ο ένας δίπλα στον άλλο.»

Ως ένα μικρό δείγμα της αλληλεγγύης της, η WTF έχει αρχίσει την άντληση κεφαλαίων στην έδρα της προκειμένου να παραδοθούν στην ιαπωνική πλευρά.

Πηγή: WTF

Advertisements


Κατηγορίες:Όλα τα Νέα

Σχόλια που περιέχουν προσβολή της προσωπικότητας, δυσφήμηση ή εξύβριση δεν θα γίνονται αποδεκτά.

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: