Διευκρινήσεις για το «Πρωτόκολλο Συμφωνίας»

Ανακοίνωση της WTF

«Αγαπητή οικογένεια WTF, θερμούς χαιρετισμούς από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Τάε Κβον Ντο.
Τον Αύγουστο, κατά τη διάρκεια των Nanjing Ολυμπιακών Αγώνων Νέων, η WTF και η ITF με επικεφαλής τον Δρ Chang Ung υπέγραψαν Μνημόνιο Κατανόησης για συνεργασία στην προώθηση του Κινήματος Taekwondo με την παρουσία του Προέδρου της ΔΟΕ Τόμας Μπαχ.

Με αυτό το πρωτόκολλο, έχει ανοίξει ένας διάλογος μεταξύ των Ομοσπονδιών για το πώς μπορούμε να συνεργαστούμε  για την ανάπτυξη και την ευημερία του Taekwondo σε όλο τον κόσμο. Παρακαλούμε να ενημερωθείτε ότι αυτό δεν είναι μια συμφωνία για τη συγχώνευση των δύο οργανισμών, WTF και ITF, σε οποιαδήποτε μορφή.
Αυτό το πρωτόκολλο αναγνωρίζει την υφιστάμενη πρακτική μας να δημιουργήσει μια πολιτική ανοικτών θυρών για τη συμμετοχή όλων των αθλητών. Αυτό εξακολουθεί να απευθύνεται  βεβαίως σε εκείνους τους αθλητές που πληρούν τις απαιτήσεις του Κανονισμού αγώνων WTF  καθώς και άλλους κανονισμούς που αφορούν τον ανταγωνισμό.
Ως το μοναδικό διοικητικό όργανο η WTF  έχει την ευθύνη να προωθήσει την   Ολυμπιακή αποστολή του τάε κβον ντο ,  να επεκτείνει  και να βελτιώσει παγκοσμίως την πρακτική του αθλήματος στο  επίπεδο των εκπαιδευτικών, πολιτιστικών και αθλητικών αξιών.  Η καθοδήγηση του Ολυμπιακού taekwondo από την WTF και  των μελών της που είναι οι  εθνικές ενώσεις, παραμένουν αμετάβλητες.
Υπάρχουν ακόμα πολλά θέματα που πρέπει να επιλυθούν μεταξύ της WTF και της ITF.  Αυτό το πρωτόκολλο χρησιμεύει ως ένα σημαντικό βήμα προς την εκπλήρωση του οράματος του Κινήματος Taekwondo!»

Με τις καλύτερες ευχές μου,

Chungwon Choue
Πρόεδρος

Advertisements


Κατηγορίες:Όλα τα Νέα

Σχόλια που περιέχουν προσβολή της προσωπικότητας, δυσφήμηση ή εξύβριση δεν θα γίνονται αποδεκτά.

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: