Με τη συμμετοχή 72 προπονητών Ταεκβοντο (WTF) .

το 1o ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΕΛΛΑΔΟΣ

Με μεγάλη επιτυχία και διεθνή συμμετοχή και παρουσία, έγινε στο Δημαρχείο Χολαργού, το Σαββάτο 7 Μαρτίου 2015, το 1ο Σεμινάριο Προπονητών Ολυμπιακού Ταεκβοντο Ελλάδος, υπό την αιγίδα του νεοσύστατου Συνδέσμου Προπονητών Ολυμπιακού Ταεκβοντο Ελλάδος.

Η έναρξη του σεμιναρίου πραγματοποιήθηκε με ολιγόλεπτες ομιλίες και χαιρετισμούς των επίτιμων καλεσμένων που τίμησαν με την παρουσία τους το Συνέδριο, εκφράζοντας προς την διοίκηση του Συνδέσμου την θερμή υποστήριξή τους. Εισηγητές και προσκεκλημένοι ήταν ο κ. Μιχάλης Τράκας, πρόεδρος του Δημοτικού Αθλητισμού-Περιβάλλοντος (Δ.Ο.Π.Α.Π) και εκπρόσωπος του Δημάρχου Παπάγου-Χολαργού κ. Ηλία Αποστολόπουλου ενώ ακολούθησαν ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Προπονητών Αθλημάτων (Π.Ο.Π.Α), κ. Αθανάσιος Βυλλιώτης. Ακολούθησαν επίσης με τις ομιλίες τους, η Βουλευτής της κυβέρνησης κ. Ελένη Αυλωνίτου, ο κ. Αναστάσιος Μεταξάς των ΑΝ.ΕΛ., ο κ. Μπέης Κων/νος (PhD) καθηγητής και ομοσπονδιακός προπονητής, ο διεθνής καλεσμένος Ιρανός καθηγητής και προπονητής της Εθνικής ομάδας Ταεκβοντο του Ιράν κ. Seyed Neamat Klalifen (PhD), καθώς και ο εκπρόσωπος του Υπουργείου Επενδύσεων του Ιράν, κ. Edward Norouznia, τους οποίους ο Σύνδεσμος τίμησε μετά την ολοκλήρωση της έναρξης με αναμνηστικές πλακέτες.

Η 1η ημέρα του συνεδρίου ξεκίνησε με τη συμμετοχή 72 προπονητών Ταεκβοντο (WTF) και 25 φοιτητών ΤΕΦΑΑ, με αρχικό θέμα “Η Ανάλυση Αγωνιστικού Ταεκβοντο” από τον καθηγητή και ομοσπονδιακό προπονητή κ. Μπέη Κων/νο (PhD), η ανάλυση της “Μεθοδολογίας Προπόνησης” από τον προπονητή της Εθνικής ομάδας Ταεκβοντο του Ιράν και καθηγητή κ. Seyed Neamat Klalifen (PhD), για να ολοκληρωθεί την Κυ- ριακή 8 Μαρτίου 2015, με θεματολογίες όπως οι “Τραυματισμοί στο Αγωνιστικό Ταεκ- βοντο” από τον Διδάκτωρ Ιατρικής και καθηγητή Ταεκβοντο στο ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής κ. Δημήτριο Κεχαγιά (PhD) καθώς και “Η Αναερόβια Ικανότητα στο Ταεκβοντο”, από τον πρόεδρο του Συνδέσμου κ. Στέφανο Μπούτιο, όπου και απονεμήθηκε στους συμμετέχοντες Πιστοποιητικό Παρακολούθησης του Σεμιναρίου.

Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία, ενώ κατά την 2μερη διάρκεια της διεξαγωγής του, διευκρινίστηκαν και λύθηκαν πολλές απορίες προπονητών σχετικά με το αγωνιστικό κομμάτι του Ταεκβοντό, δίνοντας λύσεις και σύγχρονες προπονητικές τακτικές για τη μέγιστη επιτυχία των αθλητών του Ταεκβοντο.

Δελτίου Τύπου: Προπονητών Ολυμπιακού Ταεκβοντο Ελλάδος

Advertisements

Σχόλια που περιέχουν προσβολή της προσωπικότητας, δυσφήμηση ή εξύβριση δεν θα γίνονται αποδεκτά.

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s