Μετάλλια και διακρίσεις από Σόφια.

Δελτίο Τύπου  Α.Σ.ΑΙΓΑΙΑΣ ΠΑΡΟΥ

Η Βουλγαρική Ομοσπονδία Ταεκβοντο διοργάνωσε με επιτυχία το SOFIA OPEN INTERNATIONAL TOURNAMENT TAEKWONDO στην Σόφια στο στάδιο ‘’Festivalna’’Sports hall το Σαββατοκύριακο 21 & 22 Μάρτιου 2014.Οι κατηγορίες που διεξήχθησαν ήταν Παίδων-Κορασίδων ,Έφηβων-Νεανίδων & Ανδρών-Γυναικών και κάτοχοι(8 κουπ και άνω) .

Μεγάλο ενδιαφέρον και συμμετοχή είχε το πρωτάθλημα αφού έλαβαν μέρος 1000 αθλητές-τριες από 20 διάφορα κράτη της γειτονικής χώρας.

Οι αθλητές-τριες του Αθλητικού Αγωνιστικού Συλλόγου Ταεκβοντο ΑΙΓΑΙΑΣ ΠΑΡΟΥ συμμετείχαν στο διεθνές πρωτάθλημα Ταεκβοντο της Βουλγαρίας και διακρίθηκαν οι παρακάτω αθλητές-τριες:

2η θέση η Παρουση Ευδοκία -30 κιλά, 3η θέση ο Rini Seit -40 κιλά, 3η θέση η Rini Ntempora -41κιλά και 3η θεση ο Σκιαθος Βασίλης-73κιλά.Με πρωτοβουλία του προπονητού κο. Μουγκό Λάμπρο η αποστολής της ομάδας με 50 αθλητές – τριες από Αθήνα, Πάρο, Μύκονο, Τήνο ταξίδεψαν για την Σόφια.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου συγχαίρει τον προπονητή και τους αθλητές – τριες του Αθλητικού Συλλόγου ταεκβοντο Αιγαιας Πάρου που εκπροσώπησε για μια ακόμα φορά το νησί μας την Πάρο στο διεθνές πρωτάθλημα Ταεκβοντο της Σόφιας στην Βουλγαρία.

Advertisements

Σχόλια που περιέχουν προσβολή της προσωπικότητας, δυσφήμηση ή εξύβριση δεν θα γίνονται αποδεκτά.

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s