Ευρωπαϊκοί Πανεπιστημιακοί Αγώνες

Οι Ευρωπαϊκοί Πανεπιστημιακοί Αγώνες είναι η μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση πολλών αγωνισμάτων κάτω από την ομπρέλα του (EUSA) EUROPEAN UNIVERSITY SPORTS ASSOCIATION (Ευρωπαϊκού Πανεπιστημιακού Συλλογικού Αθλητισμού)

Taekwondo από 21 έως 25 Ιουλίου 2016

Για 15 ημέρες τον Ιούλιο του 2016 , 5000 φοιτητές από 45 ευρωπαϊκές χώρες και περισσότερα από 300 πανεπιστήμια θα διαγωνιστούν σε 21 διαφορετικά αθλήματα και θα είναι μέρος της πιο όμορφης αθλητικής ιστορίας στην Κροατία!

Εξ ονόματος του  (EUSA), την οργανωτική επιτροπή των Ευρωπαϊκών Αθλητικών Πανεπιστημίων Ζάγκρεμπ-Ριέκα  2016 και της Ακαδημαϊκής Αθλητικής Ομοσπονδίας της Κροατίας (CASF), προσκαλούνται οι  ευρωπαϊκές πανεπιστημιακές ομάδες  να συμμετάσχουν στους 3ους Ευρωπαϊκούς Πανεπιστημιακούς Αγώνες, που θα διοργανωθούν στο Ζάγκρεμπ και στη πόλη Ριέκα της Κροατίας μεταξύ 12  και 25 Ιουλίου 2016.

Η πρώτη προθεσμία υποβολής των αιτήσεων έχει καθοριστεί η  15 Ιανουαρίου 2016. Όλες οι σχετικές πληροφορίες δημοσιεύονται στο δικτυακό τόπο της EUSA www.eusa.eu και στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης http://www.eug2016.com.
Το Ζάγκρεμπ διαθέτει μεγάλη παράδοση στον πολιτισμό και τον αθλητισμό, ενώ η πόλη Ριέκα είναι το πολυπολιτισμικό κέντρο της Μεσογείου.

Πηγή:http://eug2016.com/

Advertisements


Κατηγορίες:Όλα τα Νέα

Σχόλια που περιέχουν προσβολή της προσωπικότητας, δυσφήμηση ή εξύβριση δεν θα γίνονται αποδεκτά.

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: