ΕΤΑΝΕ, σεμινάριο και πρωτάθλημα poomse.

Σάββατο 23 και Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016.

Ικανοποίηση στην ΕΤΑΝΕ από τη συμμετοχή τόσο στο σεμινάριο (250 άτομα) όσο και στο 1ο διεθνές τουρνουά τεχνικών πρωταθλημάτων ΠΟΥΜΣΕ (350 άτομα) , που διοργάνωσε υπό την αιγίδα της ETU και της ΕΛΟΤ στο Ολυμπιακό Κέντρο Άνω Λιοσίων.

Στο σεμινάριο δίδαξε ο Κορεάτης Grand Master Κι-Του Ντάνγκ, γενικός επόπτης της παγκόσμιας ομοσπονδίας τεχνικών πρωταθλημάτων, τέσσερις φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής, Εκπαιδευτής Διεθνών Διαιτητών Τεχνικών Πρωταθλημάτων της ETU και της WTF.

Σε συνέντευξή του ο Κι-Του Ντάνγκ στο επίσημο site της ΕΤΑΝΕ, μεταξύ άλλων δήλωσε:

70fad-8197971

« Είναι η πρώτη φορά που η Ελλάδα διοργανώνει ένα διεθνές τουρνουά και αυτό από μόνο του αποτελεί τεράστια επιτυχία και αξίζουν συγχαρητήρια στους διοργανωτές. Η συμμετοχή είναι μεγάλη κάτι που μας γεμίζει ευθύνες για τα επόμενα χρόνια. Ο πήχης ανεβαίνει και η πρόκληση θα είναι μεγάλη για τα αντίστοιχα τουρνουά που θα γίνουν τα επόμενα χρόνια. Πρέπει κάθε χρόνο να γινόμαστε και καλύτεροι. Αυτό που μου μένει είναι η εικόνα των εκατοντάδων μικρών παιδιών που προσπαθούν να αρπάξουν γνώσεις και η όρεξη που επιδεικνύουν για να μπορούν να έχουν μια συνέπεια με όλα όσα διδάσκονται στις σχολές».

Επίσης αξίζει να αναφερθεί ότι για πρώτη φορά πραγματοποιείται freestyle ΠΟΥΜΣΕ στην Ελλάδα.

Τα παράπονα από το πρωτάθλημα: Υπήρξαν περιπτώσεις Αθλητών που αγωνίστηκαν με μεγάλη καθυστέρηση μέχρι και 8 ώρες ενώ στον χώρο δεν υπήρχε θέρμανση.

Οι εντυπώσεις:  Πολλά θετικά σχόλια για την προσπάθεια αθλητών και προπονητών στο πρωτάθλημα, το επίπεδο τεχνικής ήταν το καλύτερο από κάθε άλλη φορά.

Advertisements

Σχόλια που περιέχουν προσβολή της προσωπικότητας, δυσφήμηση ή εξύβριση δεν θα γίνονται αποδεκτά.

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s