16ο ΑΝΟΙΚΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΧΑΠΚΙΝΤΟ

Grand Master Hwang In Shik. – Master Bo Mikael Lindstrom 

20 & 21 Μαΐου στο Κλειστό Αργυρούπολης 

Ένα ανοιχτό διεθνές σεμινάριο, παραδιδόμενο από μία από τις πιο αναγνωρίσιμες φιγούρες των πολεμικών τεχνών, τον Grandmaster Hwang In Sik.

Πρωτοπόρος στις πολεμικές τέχνες, τόσο στον κινέζικο κινηματογράφο όσο και στο Χαπκίντο τα τελευταία εξήντα χρόνια, ο Grandmaster Hwang, με τη δεξιοτεχνία και τη διορατικότητά του θα είναι στη διάθεσή σας για μία σπάνια διήμερη διδακτική συνεδρία: Παρασκευή 20 Μαΐου και Σάββατο 21 Μαΐου 2016.

Θα εμβαθύνει στην ιστορία του Χαπκίντο, την ερμηνεία της παλιάς διδασκαλίας και την εφαρμογή της στη σύγχρονη εποχή. Πάνω στην τεχνική του Χαπκίντο, ο Grandmaster Hwang αναφέρει: «Ας επικεντρωθούμε στις τεχνικές που απλά λειτουργούν: Δεν έχουμε σκοπό να εισέλθουμε στη σπηλιά της τίγρης, παρ” όλα αυτά πολλές τεχνικές αφορούν ακριβώς αυτό!» Το σεμινάριο αυτό πρόκειται να είναι μια διαφωτιστική διατριβή πάνω στη δύναμη του Κι, και τον εκμοντερνισμό του Χαπκίντο.

Την Τετάρτη 18 Μαΐου, θα λάβει επίσης χώρα η Ευρωπαϊκή πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ του Grandmaster Hwang, στο οποίο αποκαλύπτει την προσέγγιση και τη μεθοδολογία του, ακολουθούμενη από ελεύθερες ερωταπαντήσεις καί επιδείξεις.

Η συνεργασία του Grandmaster Hwang με την Παγκόσμια Ομοσπονδία Χαπκίντο ενδυναμώνει ακόμα περισσότερο το μέτωπο του τοπίου των πολεμικών τεχνών, ενισχύοντας την παράδοση της Ομοσπονδίας ως τον πρώτο παγκόσμιο οργανισμό του είδους.

            Κατεβάστε τη πρόσκληση σε PDF            
Advertisements


Κατηγορίες:Όλα τα Νέα, Ελλάδα

Σχόλια που περιέχουν προσβολή της προσωπικότητας, δυσφήμηση ή εξύβριση δεν θα γίνονται αποδεκτά.

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: