Μηνυτήρια αναφορά της ΕΛ.Ο.Τ. κατά του Σ.Π.Ο.Τ.Ε

Δελτίο Τύπου ΕΛΟΤ

Αθήνα, 24 Ιουνίου 2016

Σας ενημερώνουμε ότι εχθές 23 Ιουνίου 2016, η ΕΛ.Ο.Τ. δια του Προέδρου της κ. Ν. Θωμαΐδη και του Γενικού Γραμματέα της κ. Μ. Φυσεντζίδη κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά κατά του Προέδρου, του Γενικού Γραμματέα και κατά παντός υπευθύνου μέλους του Δ.Σ. του «Συνδέσμου Προπονητών Ολυμπιακού Ταεκβοντό Ελλάδος» (Σ.Π.Ο.Τ.Ε.) για τις παράνομες ενέργειες που έχουν τελεστεί σε βάρος της Ομοσπονδίας μας, του Προέδρου και του Γενικού Γραμματέα της ΕΛ.Ο.Τ. και επιπλέον και για αυτεπαγγέλτως διωκόμενα αδικήματα που περιήλθαν σε γνώση μας. Η συνεχιζόμενη, εντεινόμενη και κλιμακούμενη κατασυκοφάντηση της Ομοσπονδίας μας και των μελών της Διοίκησής της το τελευταίο χρονικό διάστημα, -παρά την κοινοποίηση της από 18-4-2016 Εξωδίκου μας προς τον Σ.Π.Ο.Τ.Ε.- δεν μπορεί να γίνει ανεκτή και πλέον το λόγο έχει η Ελληνική Δικαιοσύνη.

Για ακόμη μία φορά πρέπει να τονιστεί ότι η Ομοσπονδία μας δεν κατανοεί τις «πρακτικές» που ακολουθούνται από τον «Σ.Π.Ο.Τ.Ε.», ο οποίος με μοναδικό σκοπό να βρίσκεται συνεχώς στο προσκήνιο, έχει υποβάλει σε βάρος της ΕΛ.Ο.Τ, διάφορες καταγγελίες ενώπιον της Γ.Γ.Α. και άλλων φορέων, οι οποίες στο σύνολό τους δεν είχαν καμία ουσιαστική ή νομική βασιμότητα. Το μόνο που έχει κατορθώσει να προκαλέσει ο «Σ.Π.Ο.Τ.Ε.», είναι η δυσφήμηση του αθλήματος του Ταεκβοντό και της Ομοσπονδίας μας.

Η Ομοσπονδία μαςδεν θα ανεχθεί καμία παρέκκλιση, παράνομες ενέργειες και «πρακτικές» που ευθέως δυσφημούν το Άθλημα του Ταεκβοντό στην Ελλάδα, δεδομένου ότι καταστατικός σκοπός της ΕΛ.Ο.Τ., ως ανώτατης οργάνωσης αθλητικών σωματείων Ταεκβοντό στην Ελλάδα, είναι η καλλιέργεια και η διάδοση του Ολυμπιακού Αθλήματος του Ταεκβοντό στη Χώρα μας. Από εδώ και στο εξής, σε κάθε περίπτωση παράνομης ενέργειας και «πρακτικής» σε βάρος της ΕΛ.Ο.Τ. και του αθλήματος, το λόγο θα έχουν η Εισαγγελία και οι Αρμόδιες Αρχές.

Πηγή: ΕΛ.Ο.Τ.

Advertisements


Κατηγορίες:Όλα τα Νέα, Ελλάδα

Σχόλια που περιέχουν προσβολή της προσωπικότητας, δυσφήμηση ή εξύβριση δεν θα γίνονται αποδεκτά.

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: