Ακαδημία Ταεκβοντό στην Κροατία

Τον Ιούλιο 2016 οι Ευρωπαϊκοί Πανεπιστημιακοί Αγώνες Ταεκβοντό , 5.000 φοιτητές από 45 ευρωπαϊκές χώρες και 250 διαφορετικά πανεπιστήμια σε 21 διαφορετικά αθλήματα

Η Ακαδημία Taekwondo ιδρύθηκε από το Πανεπιστήμιο της Rijeka και έχει ως στόχο να λειτουργήσει ως καταλύτης για την ανάπτυξη του αθλητισμού και της εκπαίδευσης στην Κροατία και να εμπνεύσει την κοινωνική αλλαγή σε όλη την τοπική κοινότητα. Η ακαδημία θα χρησιμοποιήσει τη δύναμη του τάε κβον ντο για την οικοδόμηση εμπιστοσύνης, τη γνώση και αυτογνωσία, τόσο στην ακαδημαϊκή κοινότητα όσο και στην πόλη της Ριέκα.

Κατά την τελετή εγκαινίων της Ακαδημίας ο Πρόεδρος της WTF κ. Choue μεταξύ άλλων δήλωσε:

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να υποστηρίξουμε το Πανεπιστήμιο της Rijeka για τη δημιουργία μιας νέας Taekwondo Academy. Το Πανεπιστήμιο και ο Πρύτανής του, ο καθηγητής Pero Λουτσίν, πιστεύουν στη φιλοσοφία ντο και την δύναμη του τάε κβον, να μας βοηθήσει να χτίσουμε ένα καλύτερο μέλλον. Αυτή η Ακαδημία Taekwondo θα αξιοποιήσει αυτή τη δύναμη και όχι μόνο προς ανάπτυξη του αθλήματος στη Ριέκα ( ενθάρρυνση των ανθρώπων για μια πιο δραστήρια ζωή, πιο υγιεινό τρόπο ζωής ) αλλά και να διδάσκουν επαγγελματίες την πειθαρχία, την κατανόηση και το σεβασμό. Θα ήθελα να συγχαρώ το Πανεπιστήμιο της Rijeka και την πόλη για την πρωτοβουλία να ιδρύσουν αυτήν την Taekwondo Academy και δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα εξυπηρετήσει την κοινότητα του Αθλήματος για πολλά χρόνια στο μέλλον.

Το Πανεπιστήμιο της Ριέκα θα φιλοξενήσει και θα συνδιοργανώσει τον Ιούλιο 2016 τους Ευρωπαϊκούς Πανεπιστημιακούς Αγώνες, που θα προσελκύσει 5.000 φοιτητές από 45 ευρωπαϊκές χώρες και 250 διαφορετικά πανεπιστήμια σε 21 διαφορετικά αθλήματα – συμπεριλαμβανομένου το taekwondo.

Πηγή:WTF

 

Advertisements

Σχόλια που περιέχουν προσβολή της προσωπικότητας, δυσφήμηση ή εξύβριση δεν θα γίνονται αποδεκτά.

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s