Η Ομάδα επίδειξης της WTF στο Βατικανό.

To  Taekwondo έκανε σήμερα ένα ιστορικό βήμα , ο πρόεδρος της WTF με την Ομάδα Επίδειξης παρευρέθηκαν σε ένα από τα πιο εμβληματικά σημεία στη γη: το Βατικανό στη Ρώμη.

Με θέμα «Αθλητισμός(Pi?valori)sport at the service of humanity στην υπηρεσία της Ανθρωπότητας» στην 1 η  Παγκόσμια Διάσκεψη για την Πίστη & τον Αθλητισμό, που ξεκίνησε στις 5 Οκτωβρίου για μια τριήμερη εκδήλωση.

Πρόκειται για μια συνάντηση μεταξύ ηγετών από όλο τον Κόσμο , της πίστης, του αθλητισμού, των επιχειρήσεων και άλλων συναφών οργανισμών, για να συζητήσουν στο πλαίσιο εταιρικής σχέσης την διασύνδεση της Πίστης και Αθλητισμού και να διερευνήσει τις δυνατότητες και τα όρια αυτού του συνδυασμού.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν: Ο  Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ Ban Ki-moon, ο Πρόεδρος της ΔΟΕ Thomas Bach, και φυσικά ο οικοδεσπότης της εκδήλωσης ο ίδιος ο Πάπας Φραγκίσκος.

Στην τελετή έναρξης της εκδήλωσης, η ομάδα επίδειξης της WTF πραγματοποίησε μια επίδειξη στο Paul VI Audience Hall του Βατικανού, την  οποία  παρακολούθησαν ο Πάπας , ο Ban Ki-moon και ο Thomas Bach.

Advertisements

Σχόλια που περιέχουν προσβολή της προσωπικότητας, δυσφήμηση ή εξύβριση δεν θα γίνονται αποδεκτά.

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s