1 ο WTF Beach Poomsae Πρωτάθλημα

Ρόδος, 15, Δεκ 2016

Το 1 ο WTF Beach Poomsae Πρωτάθλημα θα πραγματοποιηθεί στις 5 με 7 Μάη 2017 στο ιστορικό νησί της Ρόδου στην Ελλάδα. Αυτή είναι η παγκόσμια πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος taekwondo,  θα προσελκύσει το ενδιαφέρον του αθλητικού κόσμου σε διεθνές επίπεδο και τις πολυάριθμες εθνικές ομάδες που θα συμμετάσχουν από όλο τον κόσμο.

Με την ευκαιρία της εκδήλωσης  ο WTF Γενικός Διευθυντής ο καθηγητής Yang Jin Bang  μαζί με την Αντιπρόεδρο της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου Μαριέτα Παπαβασιλείου, τον ETU Πρόεδρο Σάκη Πραγαλό και τον ETU Γενικό Γραμματέα Μιχάλη Φισετζίδη, επισκέφθηκαν την Ρόδο προκειμένου να επιθεωρήσουν τα σημεία διεξαγωγής και να συζητήσουν το πλαίσιο της συνεργασίας μεταξύ της WTF, ETU, ETANE, τη διοίκηση Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, το Δήμο του Νοτίου Αιγαίου και τις υπόλοιπες τοπικές αρχές.

Ο WTF Πρόεδρος  δρ Chongwon Choue σημείωσε: «Η επιτυχία αυτών των Πρωταθλημάτων είναι πολύ σημαντική, δεδομένου ότι θα σηματοδοτήσει τη συμμετοχή της WTF στο Σαν Ντιέγκο το 2019 ANOC WORLD παιχνίδια στην παραλία. Είμαστε ευτυχείς που η εκδήλωση θα ξεκινήσει σε ένα τέτοιο ιστορικό και όμορφο ελληνικό νησί της Ρόδου. »

Πριν από την εκδήλωση,  θα πραγματοποιηθεί επίσης στο νησί της Ρόδου το 13 ο ETU Poomsae Πρωτάθλημα,  2 και 3 Μαΐου 2017. «Είναι τιμή μου να παραδώσω τη σκυτάλη της μια σημαντικής εκδήλωσης της Ευρωπαϊκής Ένωσης Taekwondo στην Παγκόσμια Ομοσπονδία Taekwondo και ειδικά όταν πρόκειται για  την έναρξη του  1ο WTF Beach PoomsaeΠρωταθλήματος » δήλωσε ο ETU Πρόεδρος Σάκης Πραγαλός και πρόσθεσε: « Παράλληλα, είναι σημαντικό να δοθεί η ευκαιρία στις Εθνικές ομάδες για να μειώσουν το κόστος του ταξιδιού τους, δεδομένου ότι όλες οι ευρωπαϊκές Εθνικές ομάδες μπορούν να συμμετέχουν σε δύο πρωταθλήματα. »

Ο καθηγητής Yang Jin Bang εξέφρασε την ικανοποίησή του για τις προτεινόμενες θέσεις για την εκδήλωση. Πρόσθεσε, επίσης, ότι  το 1 ο WTF Beach Poomsae Πρωτάθλημα θα είναι μια θεαματική εκδήλωση, αποκαλύπτοντας πολλές εκπλήξεις για όλους τους συμμετέχοντες, που θα δημιουργήσει ένα πρωτοποριακό ορόσημο για το άθλημα του Taekwondo.

Συνδιοργανωτής και υποστηρικτής των 1 ου WTF Beach Πρωτάθλημα Poomsae είναι η ETANE.
photo3Φωτογραφία: (από αριστερά προς τα δεξιά) Michael Fysentzidis ETU Γενικός Γραμματέας, Γεωργία Γκάτση ETU Γενικός Διευθυντής, ο Σάκης Πραγαλός ETU Πρόεδρος, Χρήστος Ευστρατίου Πολιτική Ασφάλειας Περιφερειακός Σύμβουλος, ο καθηγητής Γιανγκ Τζιν Μπανγκ WTF Γενικός Διευθυντής, Μαριέτα Παπαβασιλείου Υποδιοικητής της Νοτίου Αιγαίου, Έφη Zikouli ETU TV & Media Επιτροπή Πρόεδρος, Thomas Sotirlis Πρόεδρος της Περιφέρειας Διοικητικού συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου, Παύλος Καζαντζόγλου Taekwondo Προπονητής

Advertisements

Σχόλια που περιέχουν προσβολή της προσωπικότητας, δυσφήμηση ή εξύβριση δεν θα γίνονται αποδεκτά.

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s