Διορισμός διακριθέντων αθλητών στο Δημόσιο.

Αριθ. ΔΙΠΑΑΔ/Φ.ΕΠ.12/100/οικ.18686 (ΦΕΚ 2198/Β/15.07.2016)
Καθορισμός της διαδικασίας διορισμού διακριθέντων αθλητών σε κενές οργανικές θέσεις σε υπηρεσίες και φορείς του δημοσίου.
1. Η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού ενημερώνει με κάθε πρόσφορο τρόπο τους διακριθέντες αθλητές που δεν έχουν διατεθεί για διορισμό να υποβάλλουν αίτηση ή υπεύθυνη δήλωση, εντός αποκλειστικής προθεσμίας δέκα (10) εργάσιμων ημερών από την ενημέρωσή τους, στην οποία θα δηλώνουν τα προσόντα που κατέχουν καθώς και την περίπτωση επιθυμίας αλλαγής του νομού που αρχικά είχαν δηλώσει, λόγω αλλαγής των βιοτικών τους συμφερόντων.
Η αίτηση ή υπεύθυνη δήλωση κατα- τίθεται στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού είτε αυτοπροσώπως είτε με πρόσωπο εξουσιοδοτημένο από αυτούς με γραπτή εξουσιοδότηση, θεωρημένη για το γνήσιο της υπογραφής από δημόσια αρχή ή ΚΕΠ.
2. Μετά την υποβολή των ανωτέρω αιτήσεων ή υπεύθυνων δηλώσεων, η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού αποστέλλει εντός τριάντα (30) ημερών στη Δ/νση Προγραμματισμού και Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού του Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης πίνακες με τα εξής στοιχεία των διακριθέντων αθλητών:
α) Τα ονοματεπώνυμα των υποψηφίων για διορισμό αθλητών, με αλφαβητική σειρά και κατά σειρά προτεραιότητας όπως προκύπτει από τη βεβαίωση εγγραφής στον ειδικό πίνακα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.
β) Τους νομούς στους οποίους επιθυμούν να διορισθούν.
γ) Τον κλάδο ή την ειδικότητα της θέσης στην οποία κάθε υποψήφιος επιθυμεί να διοριστεί σύμφωνα με τα τυπικά του προσόντα Διαβάστε περισσότερα…
Advertisements


Κατηγορίες:Όλα τα Νέα, Κανονισμοί & Νομοθεσία

Σχόλια που περιέχουν προσβολή της προσωπικότητας, δυσφήμηση ή εξύβριση δεν θα γίνονται αποδεκτά.

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: