Ανακοινώσεις ΕΛΟΤ

1.- Ανακοίνωση για Ολυμπιακές κατηγορίες 2017

Κατόπιν οδηγίας της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας θα πρέπει όλοι οι αθλητές – αθλήτριες που εμπεριέχονται στην βαθμολογούμενη λίστα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, τόσο των Ολυμπιακών όσο και των Παγκόσμιων κατηγοριών, να δηλώσουν εγγράφως στην Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό, μέχρι και τις 20 Ιανουαρίου 2017, τις Ολυμπιακές κατηγορίες που επιθυμούν να ενταχθούν για το έτος 2017.

Για περισσότερες πληροφορίες, συμβουλευτείτε τον κανονισμό της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας «RANKING BYLAW». Επισυνάπτονται τόσο η βαθμολογούμενη λίστα της WTF (Ολυμπιακές και παγκόσμιες κατηγορίες) όσο και ο κανονισμός της WTF.

2.-Ξεπέρασε κάθε προσδοκία το σεμινάριο διαιτητών και προπονητών Νοτίου Ελλάδος

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η ανταπόκριση διαιτητών και προπονητών στο κάλεσμα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντό για τη «μύησή» τους πάνω στους νέους κανονισμούς του αθλήματος. Η αίθουσα VIP του Ολυμπιακού Κέντρου Άνω Λιοσίων, φάνηκε να μην επαρκεί για τη φιλοξενία των 150 προπονητών και 100 διαιτητών (από τη Νότια Ελλάδα) που έδωσαν το «παρών» στην πρώτη εκδήλωση της ΕΛΟΤ για το 2017.

«Το 1/3 από τους συνολικά 100 διαιτητές που συμμετείχαν, ήταν νέοι, γεγονός που μας χαροποιεί ιδιαίτερα αφού δίνει το στίγμα της πολυεπίπεδης δυναμικής του αθλήματος», σχολίασε ο υπεύθυνος διαιτησίας και υπεύθυνος για το «στήσιμο» του σεμιναρίου, Χρήστος Αγραφιώτης.

Αντίστοιχο σεμινάριο, διαιτητών και προπονητών, θα γίνει στις 21 και 22 Ιανουαρίου στην Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στις εγκαταστάσεις τη Ένωσης Ταεκβοντό Βορείου Ελλάδος.

seminar-2017

Advertisements

Σχόλια που περιέχουν προσβολή της προσωπικότητας, δυσφήμηση ή εξύβριση δεν θα γίνονται αποδεκτά.

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s