7ο International Sparing Taekwondo

Winter Camp 2017 In Lake Plastiras7th-taekwondo-sparing-camp-page-001
Με πρωτοβουλία του γυμν. ¨ΚΟΥΚΟΥΛΕΤΣΟΣ¨ the fitness experience and Spa Evexia και του Αθλητικού Αγωνιστικού Συλλόγου Ταεκβοντό Καρδίτσας διοργανώνεται αύριο στις 4-5 Φεβρουαρίου 2017 διήμερη αγωνιστική προετοιμασία & Sparing διακεκριμένων αθλητών-τριών του Ταεκβοντό από όλη την Ελλάδα & το εξωτερικό στην Λ. Πλαστήρα στην Καρδίτσα .
Μια ιδέα του Νικόλαου Πλαστήρα δημιούργησε στον ορεινό όγκο των Αγράφων του Νομού Καρδίτσας την πανέμορφη ομώνυμη λίμνη. Ο συνδυασμός της στεριάς με τη λίμνη, τα μικρά φιόρδ που έχουν σχηματιστεί, η βλάστηση που την περιβάλει και ο χρωματισμός που ποικίλει ανάλογα με την εποχή και τις καιρικές συνθήκες, διαμορφώνουν ένα συναρπαστικό και μαγευτικό τοπίο που δεν αφήνει κανέναν αδιάφορο.
Εδώ σ’ αυτή την μαγευτική περιοχή μας φιλοξενούμαι και τo καλοκαίρι αλλά και τον χειμώνα για 7η συνεχόμενη χρονιά την προετοιμασία των πρωταθλητών –τριών των Συλλόγων της Ελλάδος & εξωτερικού μαζί με τους πρωταθλητές -τριες του γυμναστηρίου ¨ΚΟΥΚΟΥΛΕΤΣΟΣ¨ & του τοπικού Αθλητικού Αγωνιστικού Συλλόγου Ταεκβοντό Καρδίτσας . Για 2 μέρες 200 αθλητές-τριες από όλη την Ελλάδα και συγκεκριμένα από Αθήνα , Θεσσαλονίκη, Βόλος, Ιωάννινα, Τρίκαλα, Καρπενήσι, Λάρισα , Λάμια, Χαλκίδα, Κοζάνη , Καρδίτσα και από το εξωτερικό Βουλγαρία ,Κύπρο και με συμμετοχή αθλητών-τριών του γυμναστηρίου, θα κάνουν την αγωνιστική τους προετοιμασία στις ιδανικές συνθήκες που διαθέτει λίμνη αλλά και ένα περιβάλλον διαφορετικό από την καθημερινότητα προπόνησης του γυμναστηρίου .
Στόχος είναι η σωστή προετοιμασία των αθλητών-τριών σε ένα περιβάλλον που για αυτή την εποχή είναι ότι καλύτερο από πλευράς καιρικών συνθηκών αλλά είναι και η ευκαιρία κάποιοι που δεν έχουν επισκεφθεί τον νομό μας να γνωρίσουν από κοντά τα μαγευτικά τοπία του τόπου μας .
Το ξενοδοχείο ¨ ΚΑΖΑΡΜΑ¨ μαζί με συνεργασία τα καταλύματα, ¨ΑΪΟΛΙΔΕΣ¨ & ΜΕΓΔΟΒΑ θα φιλοξενήσουν την προετοιμασία των αθλητών –τριών που βρίσκονται στο γραφικό χωριό Καλύβια Πεζούλας και με θέα την Λίμνη Πλαστήρα και την Οροσειρά των Αγράφων .
Το πρόγραμμα προπόνησης περιλαμβάνει τετράωρη προπόνηση το Σάββατο τεχνικών αγώνων (στόχους & θώρακες) & αγώνες με ηλεκτρονικούς θώρακες στην αίθουσα του ξενοδοχείου ¨ΚΑΖΑΡΜΑ¨ & δίωρη την Κυριακή δίωρη πρωινή προπόνηση ,θα χωριστούν σε δυο γκρουπ Παίδες – Κορασίδες και Έφηβοι –Νεανίδες & Άνδρες –Γυναίκες μαζί .
Οι Αθλητές–τριες θα διδαχτούν τις νέες αλλαγές που έγιναν στο αγωνιστικό Ταεκβοντό από τον προπονητή του Ταεκβοντό & καθηγ. Αυτοάμυνας της Σχολής Αστυφυλακών Καρδίτσας κ. Βάϊο Κουκουλέτσο . Στο Canp ακόμη θα διεξαχθούνε δυο σημαντικά σεμινάρια α) Σεμινάριο ειδικευμένης προπόνησης για το Ταεκβοντό με στόχο την αντοχή στην δύναμη την ευλυγισία κα την έκρηξη, Ειδικό πρόγραμμα ευλυγισίας για αθλητές-τριες του Τεκβοντό & ακόμη θα γίνει σεμινάριο πρώτων βοηθειών First Aid Κάρδιο αναπνευστική Αναζωογόνηση . Ευχαριστούμαι και της τοπικές επιχειρήσεις του νομού μας Γυμναστήριο ¨ΚΟΥΚΟΥΛΕΤΣΟΣ¨, ΦΡΟΥΤΟΑΓΟΡΑ Πατσιούρας Θωμάς και τα ξενοδοχεία ¨ΑΪΟΛΙΔΕΣ¨ & ¨ΚΑΖΑΡΜΑ¨ τα καταλύματα , ΜΕΓΔΟΒΑΣ για την βοήθεια και υλοποίησης του 7ο International Taekwondo Winter Camp Ταεκβοντό Λίμνης Πλαστήρας .
Δ.Τύπου του Α.Α.Σ Ταεκβοντό Καρδίτσας.
Advertisements


Κατηγορίες:Όλα τα Νέα, Σεμινάρια Ταεκβοντό

Σχόλια που περιέχουν προσβολή της προσωπικότητας, δυσφήμηση ή εξύβριση δεν θα γίνονται αποδεκτά.

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: