Ευρωπαϊκή Σχολή Προπονητών της ETU

H E.T.U. ιδρύει Ευρωπαϊκή Σχολή Προπονητών Ταεκβοντό στην Κύπρο.

Μνημόνιο Συνεργασίας υπέγραψαν ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού και η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Ταεκβοντό (E.T.U.) την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2017 στα γραφεία του ΚΟΑ.

Το Μνημόνιο υπέγραψαν ο Πρόεδρος του ΚΟΑ κ. Κλεάνθης Γεωργιάδης και ο Πρόεδρος της E.T.U. κ. Σάκης Πραγαλός.
Η σημαντικότητα του Μνημονίου είναι ότι η E.T.U. ιδρύει Ευρωπαϊκή Σχολή Προπονητών Ταεκβοντό στην Κύπρο, στην οποία θα συμμετέχουν και θα παρακολουθούν προπονητές από όλες τις Ευρωπαϊκές χώρες για την εξασφάλιση σχετικού διπλώματος προπονητικής. Με την ίδρυση της Σχολής Προπονητών, η Κύπρος θα καταστεί το κέντρο προπονητικής του Ευρωπαϊκού Ταεκβοντό.
Η E.T.U. θα προσφέρει όλη την τεχνογνωσία, την ύλη και τις επαγγελματικές συμβουλές της προς τον ΚΟΑ, ο οποίος θα παρακολουθεί την εφαρμογή των εκπαιδευτικών προγραμμάτων.
Εκ μέρους του ΚΟΑ στην υπογραφή του Μνημονίου παρέστησαν επίσης η κ . Άντρη Σιάλου – Μέλος του Δ.Σ. και ο κ. Δημήτρης Αραούζος – Διοικητικός Λειτουργός Α’.
Από πλευράς της E.T.U, παρόν ήταν και ο Γενικός Γραμματέας της Ομοσπονδίας κ. Μιχάλης Φυσεντζίδης, ενώ παρερεύθηκαν και οι κ.κ. Φοίβος Χρίστου και Άντρος Χριστοφή, Πρόεδρος και Μέλος του Δ.Σ. αντίστοιχα της Εθνικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντό Κύπρου.

Ο πρόεδρος της ETU κ. Πραγαλός δήλωσε:

«Η ETU έχει αναπτύξει εκπαιδευτικά προγράμματα για την κοινότητα τάε κβον ντο εδώ και πολλά χρόνια, αυτό το Μνημόνιο Συνεργασίας παρέχει μια σημαντική ευκαιρία για όλους τους εκπαιδευτές, να τους επιτρέψει την επαγγελματική τους σταδιοδρομία σε οποιαδήποτε χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η συνεργασία μας με τον Κυπριακό Οργανισμό Αθλητισμού , και σε αυτό το σημείο θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ Γεωργιάδη, θα εξασφαλίσει ένα εκπαιδευτικό περιβάλλον υψηλών προδιαγραφών για όλους τους συμμετέχοντες, δεδομένου ότι τόσο η έδρα (της σχολής) όσο και το επιστημονικό προσωπικό αναγνωρίζονται σε όλη την Ευρώπη».

photo-1Ο Πρόεδρος του ΚΟΑ Κλεάνθης Γεωργιάδης και  ο ETU Πρόεδρος  Σάκης Πραγαλός
Advertisements


Κατηγορίες:Όλα τα Νέα

Σχόλια που περιέχουν προσβολή της προσωπικότητας, δυσφήμηση ή εξύβριση δεν θα γίνονται αποδεκτά.

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: