Η εθνική εγχώρια υπομονή μας.

 

Η Ανακοίνωση της ΕΛΟΤ ( 14-2-2017)

Το πανελλήνιο νέων ανδρών-νέων γυναικών ανοίγει την αγωνιστική αυλαία 
των εγχώριων διοργανώσεων.
 
«Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταεκβοντό νέων ανδρών – νέων γυναικών, δηλαδή για αθλητές και αθλήτριες κάτω των 21 ετών, ανοίγει σε πανελλήνιο επίπεδο την αγωνιστική περίοδο του 2017.


Η διοργάνωση θα φιλοξενηθεί και πάλι σε μια πόλη της περιφέρειας, αυτή τη φορά στη Νέα Ιωνία Βόλου στις 25 και 26 Φεβρουαρίου με ώρα έναρξης και τις δυο ημέρες 09:00 πμ.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν αθλητές και αθλήτριες που έχουν γεννηθεί από το 1997 έως το 2001 και είναι ήδη κάτοχοι κόκκινης ζώνης και άνω.

Το ενδιαφέρον όπως παραδοσιακά παρατηρείται στη διοργάνωση αλλά και το θέαμα θα είναι εντυπωσιακό με ελεύθερη την είσοδο για τους φιλάθλους στο κλειστό γυμναστήριο Νέας Ιωνίας – Βόλου.»   

Η δική μας ανακοίνωση 
Άντε και με το «δεξί» στις προσεχείς εγχώριες διοργανώσεις, με ετήσια συνδρομή για κάθε σύλλογο 200,00 ευρώ, με συμμετοχή για κάθε αθλητή 40,00 ευρώ, με ετήσια κάρτα πιστοποίησης αθλητή 20,00 ευρώ, με δελτίο αθλητή 20,00 ευρώ, με ετήσια κάρτα πιστοποίησης προπονητή 50,00  ευρώ.

Σήμερα, η Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό (ΕΛ.Ο.Τ) απαριθμεί 430 σωματεία στη χώρα μας. Μεταξύ αυτών  υπάρχουν και  σωματεία της επαρχίας με 20 – 30 μέλη και 40 – 50 αθλητές. Με ποιο τρόπο αυτά τα σωματεία θα συνεχίσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες προπόνησης στα μέλη τους; Πως να πληρώσουν την συμμετοχή τους στα Ελληνικά πρωταθλήματα; Ποιος δεν αναγνωρίζει ότι οι πολίτες αυτής της Χώρας και κατ’ επέκταση τα μέλη των συλλόγων, ζουν συνθήκες οικονομικής ασφυξίας;

Όλα αυτά  στη λογική μιας εγχώριας «αριστερής» διακυβέρνησης της Χώρας. με μια «αριστερή», πλην άτολμη, εποπτεύουσα Αρχή. Ο νέος αθλητικός Νόμος δεν έφτασε μέχρι σήμερα στην βουλή και τελεί υπό απόσυρση.

Πραγματικά αυτό το φαινόμενο είναι εντυπωσιακό και το παρακολουθούμε με πολύ ενδιαφέρον, το ποιο εντυπωσιακό όμως είναι ο επίλογος της ανακοίνωσης (ΕΛΟΤ) για την ελεύθερη είσοδο των φιλάθλων.

Καλή αγωνιστική χρονιά σε όλους..με πολύ εγχώρια υπομονή!!

                                                                                     
ΕΛΟΤ:   Εδώ η ανακοίνωση     


 


Για να δείτε την προκήρυξη πατήστε εδώ (.docx)

Advertisements


Κατηγορίες:Όλα τα Νέα, Παρεμβάσεις

Σχόλια που περιέχουν προσβολή της προσωπικότητας, δυσφήμηση ή εξύβριση δεν θα γίνονται αποδεκτά.

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: