Πρόγραμμα Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ανδρών-Γυναικών 2017

Σας γνωρίζουμε ότι όσον αφορά το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών – Γυναικών που θα διεξαχθεί στη Πάτρα στις 1 και 2 Απριλίου 2017, το πρόγραμμα διαμορφώθηκε ως εξής:

ΖΥΓΙΣΗ & ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ:

* Τη Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017, η ζύγιση  θα γίνει στον χώρο των αγώνων από τις 19:00 έως τις 21:00 για τις κατηγορίες που αγωνίζονται την επόμενη ημέρα:
> Ανδρών: -54 κιλά, 63-68 κιλά, 68-74 κιλά, 80-87 κιλά, +87 κιλά
> Γυναικών: -46 κιλά, 46-49 κιλά, -57-62 κιλά, +73 κιλά.

* Το Σάββατο 1 Απριλίου 2017, η ζύγιση θα γίνει στον χώρο των αγώνων από τις 14:00 έως τις 16:00 για τις κατηγορίες που αγωνίζονται την επόμενη μέρα:
> Ανδρών: 54-58 κιλά, 58-63 κιλά, 74-80 κιλά
> Γυναικών: 49-53 κιλά, 53-57 κιλά, 62-67 κιλά, 67-73 κιλά

Διαδικασία Ζύγισης:
* Μία ώρα πριν την έναρξη της ζύγισης, θα πρέπει να προσέρχεται στην γραμματεία των αγώνων, αυστηρά και μόνο ο εξουσιοδοτημένος αντιπρόσωπος του συλλόγου (Προπονητής-Αρχηγός Ομάδας- Μέλος Συλλόγου), ο οποίος καταθέτοντας την πρωτότυπη απόδειξη πληρωμής, θα παραλαμβάνει συνολικά όλα τα κουπόνια που θα αντιστοιχούν στον σύλλογο (τόσο για όλες τις ημέρες αγώνων, όσο και για όλους τους δηλωθέντες αθλητές-αθλήτριες του συλλόγου).
*Αθλητές, γονείς, μέλη συλλόγου θα παραμένουν στην κερκίδα.
* Κουπόνια θα διατίθενται από την γραμματεία αυστηρά και μόνο μια ώρα πριν την έναρξη της ζύγισης και μόνο στο χώρο του σταδίου.
* Δε θα παρέχονται κουπόνια σε γονείς, αθλητές-αθλήτριες ή μη εξουσιοδοτημένα άτομα από το σύλλογο.
* Οι σύλλογοι που θα συμμετέχουν με περισσότερα από 10 αθλητές θα πρέπει υποχρεωτικά να έχουν εξουσιοδοτημένο και δεύτερο αντιπρόσωπο για την διαδικασία της ζύγισης.
* Την προγραμματισμένη ώρα έναρξης της ζύγισης θα γίνονται ανακοινώσεις από την γραμματεία για τα νούμερα τα οποία θα προσέρχονται στη ζύγιση. Ο εξουσιοδοτημένος αντιπρόσωπος του συλλόγου θα είναι υποχρεωμένος να μεταφέρει τους αθλητές-αθλήτριες στο χώρο της ζύγισης, προσκομίζοντας τα κουπόνια και τα βιβλιάρια αθλητικής ιδιότητας.
* Σε περίπτωση που αθλητής-αθλήτρια συλλόγου δεν εμφανιστεί στην σειρά με το νούμερο προτεραιότητας, θα πρέπει να περιμένει μαζί με τον αντιπρόσωπο του συλλόγου, να ζυγιστεί στη λήξη της ζύγισης.
* Όλα τα βιβλιάρια αθλητών θα πρέπει να είναι σφραγισμένα από το σύλλογο και υποχρεωτικά να αναγράφεται ο βαθμός ΚΟΥΠ που κατέχει ο αθλητής-αθλήτρια.
* Ο εγγράφως εξουδιοτημένος αντιπρόσωπος του συλλόγου θα πρέπει να έχει υποχρεωτικά μαζί του, όλα τα βιβλιάρια των αθλητών-αθλητριών που θα λάβουν μέρος στη διαδικασία της ζύγισης. Αθλητής που δεν θα προσκομίζει το βιβλιάριο αθλητικής ιδιότητας θα αποκλείεται από την ζύγιση.

Πηγή: ΕΛ.Ο.Τ.

Advertisements


Κατηγορίες:Όλα τα Νέα, Ελληνικό Πρωτάθλημα

Σχόλια που περιέχουν προσβολή της προσωπικότητας, δυσφήμηση ή εξύβριση δεν θα γίνονται αποδεκτά.

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: