ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Σ.Π.Ο.Τ.Ε 21.3.2017

Σήμερα 21 Μαρτίου 2017, πραγματοποιήθηκε στο Αιγάλεω η προγραμματισμένη Γενική Απολογιστική Συνέλευση καθώς και η Έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΕΛ.Ο.Τ.

Για την συνέλευση αυτή η ΕΛ.Ο.Τ είχε φέρει θέμα διαγραφής 140 σωματείων Ταεκβοντο WTF. Σας παραθέτουμε πιο κάτω τις τελευταίες παραγράφους του Δελτίου Τύπου του ΣΠΟΤΕ όπως είχε αναρτηθεί στο διαδίκτυο. «Αγαπητοί συνάδελφοι προπονητές γνωρίζουμε ότι η κίνηση αυτή της Ομοσπονδίας θα δημιουργήσει μείζον θέμα εργασίας για τους συναδέλφους προπονητές οι οποίοι εργάζονται στα υποψήφια προς διαγραφή σωματεία.

Κατά την διαδικασία της Γενικής Συνέλευσης είδαμε λοιπόν μια θεαματική αναδίπλωση του Προεδρείου της ΕΛ.Ο.Τ, το οποίο παραιτήθηκε από το θέμα της διαγραφής των εν λόγο σωματείων, δίνοντας τους παράταση χάριτος μέχρι το Σεπτέμβριο.
Ως εκ τούτου θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ο σύνδεσμος μας βρίσκεται στο πλευρό σας και θα σας παρέχει κάθε δυνατή βοήθεια για την επίλυση των προβλημάτων που θα δημιουργηθούν στηριζόμενος πάντα στις νόμιμες διαδικασίες».

Φίλοι – Συνάδελφοι προπονητές, ο Σύνδεσμος Προπονητών Ταεκβοντο Ελλάδος (Σ.Π.Ο.Τ.Ε), θα είναι πάντα στο πλευρό των προπονητών διεκδικώντας τα εργασιακά τους δικαιώματα. Μακριά πάντα από διοικητικές και πολιτικές σκοπιμότητες.

Θα είμαστε πάντα στη διάθεση σας.

Εκ του Δ.Σ Σ.Π.Ο.Τ.Ε

Advertisements


Κατηγορίες:Όλα τα Νέα, Ελλάδα

Σχόλια που περιέχουν προσβολή της προσωπικότητας, δυσφήμηση ή εξύβριση δεν θα γίνονται αποδεκτά.

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: