Πρόγραμμα για το 2ο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Λυκείων

Σας γνωρίζουμε ότι όσον αφορά στους Πανελλήνιους Αγώνες Ταεκβοντό Γενικών Λυκείων και ΕΠΑ.Λ. Ελλάδας, σχολικού έτους 2016-2017 που θα διεξαχθούν στο Ολυμπιακό Κέντρο Άνω Λιοσίων στις 5 και 6 Απριλίου 2017, το πρόγραμμα διαμορφώθηκε ως εξής:

ΚΛΗΡΩΣΗ: Την Τρίτη 4 Απριλίου 2017 και ώρα 11:00 π.μ., θα διεξαχθεί η κλήρωση στα γραφεία της ΕΛ.Ο.Τ. Δήμητρας 19 (4ος όροφος) – Ακαδημία Πλάτωνος, Αθήνα – Τηλ. 210 6820112-3, για όλες τις κατηγορίες που αγωνίζονται και τις δυο μέρες.

ΖΥΓΙΣΗ & ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ:
* Τη Τρίτη 4 Απριλίου 2017, η ζύγιση θα γίνει στο χώρο των αγώνων από τις 18:00 έως τις 20:00 για τις κατηγορίες που αγωνίζονται την επόμενη ημέρα:
> Αγόρια -45 κιλά, 48-51 κιλά, 55-59 κιλά, 59-63 κιλά, 63-68 κιλά, 73-78 κιλά,
> Κορίτσια -42 κιλά, 42-44 κιλά, 44-46 κιλά, 49-52 κιλά, 55-59 κιλά, 63-68 κιλά.

* Τη Τετάρτη 5 Απριλίου 2017, η ζύγιση θα γίνει στον χώρο των αγώνων από τις 14:00 έως τις 16:00 για τις κατηγορίες που αγωνίζονται την επόμενη ημέρα:
> Αγόρια 45-48 κιλά, 51-55 κιλά, 68-73 κιλά, + 78 κιλά.
> Κορίτσια 46-49 κιλά, 52-55 κιλά, 59-63 κιλά, +68 κιλά.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΖΥΓΙΣΗΣ:
* Μια ώρα πριν την έναρξη της ζύγισης, θα πρέπει να προσέρχεται στη γραμματεία των αγώνων, αυστηρά και μόνο ο αντιπρόσωπος του συλλόγου (Προπονητής-Αρχηγός Ομάδας-Μέλος Συλλόγου), ο οποίος θα παραλαμβάνει συνολικά όλα τα κουπόνια που θα αντιστοιχούν στον σύλλογο (τόσο για όλες τις ημέρες αγώνων, όσο και για όλους τους δηλωθέντες αθλητές-αθλήτριες του συλλόγου).
* Αθλητές, γονείς, μέλη συλλόγου θα παραμένουν στην κερκίδα.
* Κουπόνια θα διατίθενται από την γραμματεία αυστηρά και μόνο μια ώρα πριν την έναρξη της ζύγισης και μόνο στο χώρο του σταδίου.
* Δεν θα παρέχονται κουπόνια σε γονείς, αθλητές – αθλήτριες ή μη εξουσιοδοτημένα άτομα από το σύλλογο.
* Οι σύλλογοι που θα συμμετέχουν με περισσότερους από 10 αθλητές θα πρέπει υποχρεωτικά να έχουν εξουσιοδοτήσει και δεύτερο αντιπρόσωπο για την διαδικασία της ζύγισης.
* Την προγραμματισμένη ώρα έναρξης της ζύγισης θα γίνονται ανακοινώσεις από την γραμματεία για τα νούμερα τα οποία θα προσέρχονται στη ζύγιση. Ο εξουσιοδοτημένος αντιπρόσωπος του συλλόγου θα είναι υποχρεωμένος, να μεταφέρει του αθλητές – αθλήτριες στο χώρο της ζύγισης, προσκομίζοντας τα κουπόνια και τα βιβλιάρια αθλητικής ιδιότητας.
* Σε περίπτωση που αθλητής – αθλήτρια συλλόγου δεν εμφανιστεί στην σειρά με το νούμερο προτεραιότητας, θα πρέπει να περιμένει μαζί με τον αντιπρόσωπο του συλλόγου, να ζυγιστεί στη λήξη της ζύγισης.
* Όλα τα βιβλιάρια αθλητών θα πρέπει να είναι σφραγισμένα από το σύλλογο και υποχρεωτικά να αναγράφεται ο βαθμός ΚΟΥΠ που κατέχει ο αθλητής – αθλήτρια.
* Ο εγγράφως εξουδιοτημένος αντιπρόσωπος του συλλόγου θα πρέπει να έχει υποχρεωτικά μαζί του, όλα τα βιβλιάρια των αθλητών-αθλητριών που θα λάβουν μέρος στην διαδικασία της ζύγισης. Αθλητής που δεν προσκομίζει βιβλιάριο αθλητικής ιδιότητας θα αποκλείεται από την ζύγιση.

Πηγή: ΕΛ.Ο.Τ.

Advertisements

Σχόλια που περιέχουν προσβολή της προσωπικότητας, δυσφήμηση ή εξύβριση δεν θα γίνονται αποδεκτά.

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s