Η ΠΟΠΑ ενέκρινε ομόφωνα την εγγραφή της ΠΕΠΤΑ

(Δελτίου Τύπου ΠΕΠΤΑ) – Η Πανελλήνια Ένωση Προπονητών Ταεκβοντό, είναι εδώ και μια εβδομάδα, επίσημο μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Προπονητών Αθλημάτων. Η ΠΟΠΑ στην τελευταία συνεδρίαση, ενέκρινε ομόφωνα την εγγραφή της ΠΕΠΤΑ, την οποία και αναγνωρίζει ως το μοναδικό συνδικαλιστικό φορέα των προπονητών ταεκβοντό.

Ο νεοεκλεγείς πρόεδρος της ΠΕΠΤΑ, Γιάννης Γκόβας, ευχαρίστησε την ΠΟΠΑ για την ολοκλήρωση των διαδικασιών, που για πρώτη φορά δίνει νόμιμη συνδικαλιστική υπόσταση στους προπονητές του αθλήματος.

» Με την αναγνώριση του φορέα από την ΠΟΠΑ, ολοκληρώθηκε ένας κύκλος για την νομιμοποίηση της Ένωσης, το διοικητικό συμβούλιο της οποίας, έχει προχωρήσει σε πολλές και σημαντικές κινήσεις όλο αυτό το διάστημα. Επιγραμματικά θα αναφέρω κάποιες εξ αυτών:

– Η Ένωση απέκτησε έδρα στα γραφεία της ΕΛΟΤ.

– Με την παρέμβασή μας στο ΔΣ της ΕΛΟΤ, η τελευταία δεσμεύτηκε ότι έως το τέλος του 2017, θα έχει πραγματοποιήσει τεχνικό πανελλήνιο πρωτάθλημα, το οποίο σημειωτέον δεν έχει γίνει τα τελευταία 10 χρόνια.

– Ζητήσαμε προς την ΕΛΟΤ και την ETU, την ανοιχτή συμμετοχή Ελλήνων αθλητών και αθλητριών στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πούμσε της Ρόδου, τη στιγμή που δικαίωμα συμμετοχής είχαν μόνο οι εθνικές ομάδες.

– Σε συνεργασία με τους νομικούς συμβούλους της ΠΕΠΤΑ και της ΕΛΟΤ, επεξεργαζόμαστε ένα εγχειρίδιο κανονισμών προπονητών».

Και κατέληξε ο κ. Γκόβας: «Είμαστε σε συνεχή αναζήτηση λύσεων σε πολλά από τα καθημερινά – και σε πολλές περιπτώσεις χρόνια- προβλήματα των Ελλήνων προπονητών και κατ’ επέκταση του ελληνικού ταεκβοντό. Στόχος μας είναι να ανεβάσουμε περαιτέρω το επίπεδο μας σε όλους τους τομείς, με συνεχή εκπαίδευση και βελτίωση των γνώσεων μας σε όλο το φάσμα του αθλήματος που  αγαπάμε και υπηρετούμε όλα αυτά τα χρόνια. Δεν μας ενδιαφέρει μια προσωποκεντρική Ένωση και γι’ αυτό το λόγο είμαστε ανοικτοί σε συζητήσεις, ιδέες αλλά και να δώσουμε λύση στους προβληματισμούς σας».

Πηγή: ΕΛ.Ο.Τ.

Διαβάστε το Δελτίο Τύπου ΕΔΩ

Advertisements

Σχόλια που περιέχουν προσβολή της προσωπικότητας, δυσφήμηση ή εξύβριση δεν θα γίνονται αποδεκτά.

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s