Η Έναρξη του 1ου WTF Παγκοσμίου πρωταθλήματος Taekwondo Beach

Οι συμμετέχοντες Αθλητές αφού παρέλασαν στα μονοπάτια της Μεσαιωνικής Πόλης, έφτασαν στον Προμαχώνα του Παλατιού του Μεγάλου Μαγίστρου. Εκεί, πήραν τις θέσεις τους περιμετρικά στον χώρο, αλλά έδωσαν και το “σύνθημα” για τη γιορτή, καθώς οι αθλητές τραγουδούσαν ή φώναζαν ρυθμικά το όνομα της χώρας τους.

Αμέσως μετά έστειλαν ένα ηχηρό μήνυμα ειρήνης, προς όλο τον κόσμο. Αθλητές του ταεκβοντό από τον ΓΑΟ Ρόδου και τους Τιτάνες Ρόδου άρχισαν να ξεδιπλώνουν το λευκό σεντόνι που υπήρχε στον κέντρο του χώρου και αμέσως τα μέλη των ομάδων που μετέχουν στο 1ο WTF Παγκόσμιο πρωτάθλημα Taekwondo Beach στάθηκαν δίπλα τους και έσπευσαν να πάρουν μέρος σε αυτή την ιστορική στιγμή. Ήταν η μεγαλύτερη White Card Campaign, την οποία πραγματοποίησαν η Οργανωτική Επιτροπή και η Παγκόσμια Ομοσπονδία Ταεκβοντό σε συνεργασία με το Peace & Sport.

Τον όρκο του αθλητή απήγγειλαν η Βασιλική Καρπούζου από την Ελλάδα και ο Olli Siltanen από τη Φινλανδία και τον όρκο του διαιτητή η Nesime Altun από την Τουρκία και ο Vladan Cvetkovic από τη Σερβία.

Η Τελετή Έναρξης ολοκληρώθηκε με τον πιο δυναμικό τρόπο, χάρη στην εντυπωσιακή επίδειξη ταεκβοντό από την Demo Team της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, την οποία παρακολούθησαν με κομμένη ανάσα και με επιφωνήματα θαυμασμού αθλητές και θεατές.

Advertisements

Σχόλια που περιέχουν προσβολή της προσωπικότητας, δυσφήμηση ή εξύβριση δεν θα γίνονται αποδεκτά.

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s