Ανακοίνωση ΕΛΟΤ για το Κύπελλο Ακρόπολης

Την Δευτέρα 22/5 θ` ανοίξει εκ νέου το σύστημα εγγραφής TPSS 

 
ΜΑΪΟΣ 19, 2017

Η ΕΛ.Ο.Τ. λόγω του τεράστιου ενδιαφέροντος για το 2ο Κύπελλο Ακρόπολης που θα διεξαχθεί στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (ΣΕΦ) στις 16 -18/6/2017 και προκειμένου να εξυπηρετήσει όσο το δυνατόν περισσότερους αθλητές – αθλήτριες και συλλόγους που επιθυμούν να λάβουν μέρος, θ` ανοίξει εκ νέου το σύστημα εγγραφής TPSS​, την ΔΕΥΤΕΡΑ 22 ΜΑΪΟΥ και ώρα 16:00. Το σύστημα εγγραφής θα κλείσει αυτόματα, όταν συμπληρωθεί ο αριθμός των 2.000 αθλητών και αθλητριών.

Όσον αφορά τις εξουσιοδοτήσεις, ​τα σωματεία ​ θα ​δύνανται να αιτούνται και να τις λαμβάνουν ​ ΜΟΝΟ από την ΔΕΥΤΕΡΑ 22 ΜΑΪΟΥ και ώρα 16:00.

Σας διευκρινίζουμε ότι το σύστημα έως τη Δευτέρα 22 ΜΑΪΟΥ και ώρα 16:00 ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΛΕΙΣΤΟ ​ για νέες εγγραφές​ και ΑΝΟΙΧΤΟ ΜΟΝΟ για αλλαγές και διαγραφές.

Ως εκ τούτου παρακαλούνται όλοι οι σύλλογοι που θα λάβουν μέρος στην εν λόγω διοργάνωση να ΔΙΑΓΡΑΨΟΥΝ τους αθλητές που ΔΕΝ θα αγωνιστούν, έως την Δευτέρα ​ 22/5/2017​ και ώρα 10:00 το πρωί.

Πλέον αυτής της ημερομηνίας οι δηλωθέντες αθλητές θα θεωρηθούν ως συμμετέχοντες και το σωματείο θα πρέπει να καταβάλει το σχετικό παράβολο αγώνων.

Επίσης όλοι οι σύλλογοι που θα λάβουν μέρος θα μπορούν να προβούν σε οποιαδήποτε ΑΛΛΑΓΗ στο ηλεκτρονικό σύστημα TPSS (κατηγορίες βάρους, χρονολογίες κ.λπ.) έως την Παρασκευή ​ 26/5​/2017​. Πλέον αυτής της ημερομηνίας δεν θα μπορεί να πραγματοποιηθεί καμία αλλαγή.

Σας εφιστούμε την προσοχή σας, στις έγχρωμες ζώνες όλων των ηλικιακών κατηγοριών οι οποίες είναι από (6ο έως και 1ο Κουπ) ενώ οι μαύρες ζώνες είναι από (1ο Νταν και άνω). Οι σύλλογοι θα πρέπει άμεσα να διορθώσουν την λανθασμένη δήλωση της και να εντάξουν τους αθλητές – αθλήτριες τους κατόχους 1ου Κουπ στις έγχρωμες ζώνες.

Advertisements


Κατηγορίες:Όλα τα Νέα, Ελληνικό Πρωτάθλημα

Σχόλια που περιέχουν προσβολή της προσωπικότητας, δυσφήμηση ή εξύβριση δεν θα γίνονται αποδεκτά.

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: