ΣΕΦ – Νέα παιδιά σε ηλικία, με πλούσιο ταλέντο.

Στο 2ο Κύπελλο Ακρόπολης 2017

Συνολικά έγιναν 1450 αγώνες σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες και τις κατηγορίες σωματικού βάρους και σχεδόν στο σύνολό τους προσέφεραν έντονο συναγωνισμό και αμφίρροπες αναμετρήσεις. Χορηγοί επικοινωνίας της διοργάνωσης ήταν η ΕΡΤ και η ΕΡΑ ΣΠΟΡ 101,8FM.

Η επιστροφή του αθλήματος μετά από 26 χρόνια στο ΣΕΦ και μάλιστα την χρονιά, που γιορτάζεται η επέτειος 30 χρόνων από την ίδρυση της ομοσπονδίας, είχε θετικό αντίκτυπο, τόσο στο αγωνιστικό κομμάτι, όσο και στο οργανωτικό. Όλα λειτούργησαν στην εντέλεια, χάρη στις προσπάθειες κυρίως των προπονητών, αλλά και των ανθρώπων της ομοσπονδίας.

«Η απόφασή μας να οργανώσουμε το Κύπελλο Ακρόπολης στο ΣΕΦ, κρίνεται επιτυχημένη. Τόσο από τις αντιδράσεις των ίδιων των αθλητών, αλλά και των προπονητών και συνοδών, καθώς και των γονιών που παρέστησαν μαζικά στους αγώνες. Εφαρμόσαμε ένα νέο σύστημα στη ζύγιση των αθλητών, που είχε μεγάλο κέρδος χρόνου και βέβαια με την χρήση 8 τερέν μπορούσε κανείς να απολαύσει πολλούς αγώνες, χωρίς καθυστέρηση. Όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι, τα συμπεράσματά μας είναι απόλυτα ενθαρρυντικά. Είδαμε νέα παιδιά σε ηλικία, με πλούσιο ταλέντο, που έδειξαν ότι σύντομα θα είναι σε θέση να πλαισιώσουν τις εθνικές μας ομάδες. Αυτό είναι καθαρό δείγμα της άριστης δουλειάς των σωματείων και των προπονητών σε ολόκληρη την Ελλάδα» τόνισε ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντό Νίκος Θωμαΐδης.

Στη γενική κατάταξη του 2ου Κυπέλλου Ακρόπολης, πρώτευσε ο Αίαντας Αγ. Δημητρίου, ενώ ακολούθησαν οι Θεαγένης Καλλιθέας και Εθνικός 95. Η κατάταξη σε όλες τις κατηγορίες έχει ως εξής:
Γενική Κατάταξη
1. Αίαντας Αγ. Δημητρίου
2. Θεαγένης Καλλιθέας
3. Εθνικός 95

Τα αποτελέσματα στο 2ο Κύπελλο Ακρόπολης 2017

1ης ημέρας  Αποτελέσματα

2ης ημέρας  Αποτελέσματα

3ης ημέρας  Αποτελέσματα

Advertisements


Κατηγορίες:Όλα τα Νέα, Ελληνικό Πρωτάθλημα

Σχόλια που περιέχουν προσβολή της προσωπικότητας, δυσφήμηση ή εξύβριση δεν θα γίνονται αποδεκτά.

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: