Εκλογές ETU.

Η Γενική Συνέλευση της ETU 2017 πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Muju της Κορέας στην Αίθουσα Συναυλιών του Carnival Culture Palace B1, όπου επίσης διεξήχθησαν επιτυχώς οι εκλογές της ETU.

Το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Ταεκβοντό επανεξέλεξε τον κ. Σάκη Πραγαλό ως Πρόεδρό του για μια ακόμα θητεία Τέσσερα (4) χρόνια, μέχρι το 2021. Ο Σάκης Πραγαλός είναι Πρόεδρος της ETU από το 1999. Οι τελευταίες εκλογές της πραγματοποιήθηκαν στο Βουκουρέστι κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης της ETU στις 20 Αυγούστου 2013.

Στη συνολική εκλογική διαδικασία συμπεριλήφθηκαν επίσης οι αντιπρόεδροι της ETU, τα μέλη του Συμβουλίου της ETU και οι εκλογές των ελεγκτών μετρητών. Λίγο μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των προεδρικών εκλογών, το Συμβούλιο της ETU αγκάλιασε τον κ. Σάκη Πραγαλό δείχνοντας την ενότητα και την αρμονία τους.

Στην ομιλία αποδοχής του, ο Πρόεδρος της ETU σημείωσε: «Εκτιμώ την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν όλα αυτά τα χρόνια. Είμαστε ενθουσιασμένοι που συμμερίζονται το ίδιο όραμα και φιλοδοξίες για την πρόοδο του αθλητισμού και με τίμησαν να συνεχίσω να υπηρετώ το Taekwondo». Συνέχισε, λέγοντας:« Σε ένα πνεύμα ενότητας, μαζί με όλα τα MNA (χώρες-μέλη) και το νέο Συμβούλιο της ETU, είμαι αισιόδοξος. Για τα επόμενα χρόνια, αυτό θα είναι καθοριστικό για την ανάπτυξη του Taekwondo.»

Όσον αφορά στον κύριο Φυσετζίδη Μιχάλη, ήταν δεύτερος στην προτίμηση των ευρωπαϊκών ομοσπονδιών και είναι βέβαιο ότι θα παραμείνει στη θέση του γενικού γραμματέα της Ένωσης. Να θυμίσουμε ότι ο κ. Φυσετζίδης, κατέχει την προεδρία της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας, ενώ είναι και γενικός γραμματέας της Ελληνικής Ομοσπονδίας ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ.

Πηγή: http://www.etutaekwondo.org & http://www.amna.gr

Advertisements

Σχόλια που περιέχουν προσβολή της προσωπικότητας, δυσφήμηση ή εξύβριση δεν θα γίνονται αποδεκτά.

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s