Νέο Taekwondo Grand Slam Champions Series

Final_GP_Mexico_2015_1

Η World Taekwondo προωθεί ένα εντελώς νέο συμβάν, το Παγκόσμιο Taekwondo Grand Slam Champions Series, προσφέροντας μεγάλα χρηματικά βραβεία με  στόχο την θεαματικότητα.

Η πρώτη έκδοση της σειράς Grand Slam,θα περιλαμβάνει οκτώ τουρνουά(ένα σε κάθε κατηγορία βάρους) και θα ξεκινήσει στο τέλος του 2017 μέχρι τις αρχές του 2018 στο Wuxi της Κίνας. Κάθε χρόνο, η σειρά θα αποτελείται από οκτώ ξεχωριστά τουρνουά, θα περιλαμβάνει  τις Ολυμπιακές   κατηγορίες  βάρους τάε κβον ντο (τέσσερις γυναίκες, τέσσερις άνδρες). Το συνολικό χρηματικό έπαθλο που προσφέρει, σε καθένα ένα από τα οκτώ ξεχωριστά τουρνουά της σειράς Grand Slam 2017/2018, θα είναι 800,000 USD. Ο νικητής σε κάθε κατηγορία τουρνουά / βάρους  θα λαμβάνει  το χρυσό USD70,000, το ασημένιο μετάλλιο USD20,000 και το χάλκινο μετάλλιο USD10,000. Το ξεκίνημα θα γίνει με δώδεκα  αθλητές .

Final_GP_Mexico_2015_2

Για το 2017/2018 Grand Slam, οι προσκεκλημένοι αθλητές σε κάθε τουρνουά / κατηγορία θα είναι ο  χρυσός Ολυμπιονίκης του Ρίο 2016 και τα δύο χρυσά μετάλλια από το 2017 Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ταεκβοντό. Θα καλέσει επίσης τον πρωταθλητή του τελικού G.P. που θα προκύψει το Δεκέμβρη του 2017,  καθώς και ο νικητής του G.P. Final 2016. Επιπλέον, η χώρα υποδοχής λαμβάνει ένα μπαλαντέρ.

Οι τελευταίοι τρεις αθλητές σε κάθε κατηγορία / βάρους θα επιλεγούν σε ένα προκριματικό τουρνουά προ-Grand Slam και θα μπορούσε να προέλθουν από άλλα αθλήματα ή άλλα αγωνιστικά στυλ αν και στο προκριματικό τουρνουά  και στη σειρά Grand Slam, θα πρέπει να αγωνιστούν σύμφωνα με τους κανόνες του Παγκόσμιου Taekwondo.

Advertisements

Σχόλια που περιέχουν προσβολή της προσωπικότητας, δυσφήμηση ή εξύβριση δεν θα γίνονται αποδεκτά.

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s