Στον Πρόεδρο του Ουζμπεκιστάν το 9ο DAN.

Στον Πρόεδρο του Ουζμπεκιστάν Shavkat Mirziyoyev απονεμήθηκε μια τιμητική μαύρη ζώνη του 9ου DAN από τον πρόεδρο της World Taekwondo κος Chungwon Choue, ο οποίος επίσης έλαβε δύο τιμές από το κράτος της Κεντρικής Ασίας. Τα βραβεία πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο της Τασκένδης που φιλοξενεί το 1ο Παγκόσμιο Κύπελλο του Προέδρου της Taekwondo – Ασίας, το οποίο λαμβάνει χώρα από τις 11 έως τις 13 Αυγούστου.


Ο Mirziyoyev τιμήθηκε με την τιμητική μαύρη ζώνη του 9ου DAN από τον Choue σε τελετή στα γραφεία του Προέδρου του Ουζμπεκιστάν στην Τασκένδη. Άλλοι κάτοχοι μαύρης ζώνης του 9ου φόρου περιλαμβάνουν τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν και τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα.»Ήμουν ευτυχής να παρουσιάσω τον Πρόεδρο Mirziyoyev με μια τιμητική ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ μαύρη ζώνη, η οποία τιμά τη συνεχή υποστήριξή του για την ανάπτυξη του ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ στο Ουζμπεκιστάν», δήλωσε ο Choue. Ο επικεφαλής της WT ζήτησε από τον πρόεδρο να ενδιαφερθεί για το Ανθρωπιστικό Ίδρυμα Taekwondo (THF) το οποίο αντιπροσωπεύει τους πρόσφυγες, τους μετανάστες και τα ορφανά σε όλο τον κόσμο, με το δώρο του Taekwondo. 

«Ο ακαδημαϊκός Young-seek Choue, πατέρας του Προέδρου Choue, οδήγησε στη δημιουργία του» U.N. Διεθνής Ημέρα για την Ειρήνη »και ο Πρόεδρος Chou πήρε επίτιμο διδακτορικό από το Εθνικό Πανεπιστήμιο του Ουζμπεκιστάν λόγω της μεγάλης ηγεσίας και του ειρηνικού πνεύματος του στον αθλητικό κόσμο», δήλωσε ο Μιρζιγιόεφ. «Το Εθνικό Πανεπιστήμιο του Ουζμπεκιστάν θα διοργανώσει ένα κύριο Taekwondo και αυτή η τάξη θα ξεκινήσει τον Οκτώβριο του τρέχοντος έτους». Νωρίτερα, ο Choue είχε λάβει το τιμητικό διδακτορικό από το Εθνικό Πανεπιστήμιο του Ουζμπεκιστάν και επίσης έγινε επίτιμος πολίτης της Τασκένδης από τον πρωθυπουργό του Ουζμπεκιστάν Αμπντούλα Αρίποφ. Η τελετή πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο του Τασκένδη το απόγευμα της 10ης Αυγούστου, λαμβάνοντας υπόψη την υποστήριξη της Choue για την ανάπτυξη του Taekwondo στο Ουζμπεκιστάν. Δήμαρχος της Τασκέντης Usmanov Rahmonkul και Υπουργός Παιδείας Madjinov Inom παρακολούθησαν.

Πηγή: worldtaekwondo.org
Μετάφραση: Google Transalate

Advertisements

Σχόλια που περιέχουν προσβολή της προσωπικότητας, δυσφήμηση ή εξύβριση δεν θα γίνονται αποδεκτά.

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s